Fendt Apero 2023

Voor iedereen de juiste indeling. Op welke manier u ook wilt reizen, samen of met een compleet gezin, de indeling die bij u past is er bij de Fendt Apero beslist bij. Bijna elke indelingswens is in de Fendt Apero serie beschikbaar. Met een Saphir stapt u binnen in de Fendt wereld.

Fendt Bianco Selection 2023

Door zijn frisse en lichte interieur is de Fendt Bianco Selection een caravan voor iedereen. De Bianco Selection blinkt uit door de grote keuze aan innovatieve indelingen.

Fendt Bianco Activ 2023

Door zijn uitzonderlijke indelingen verrast de Fendt Bianco Activ de frequente reiziger die het comfort, veelzijdigheid en de kwaliteit van een Fendt caravan niet willen missen.

Fendt Tendenza 2023

De  Fendt Tendenza zal iedere caravanner weten te boeien. De designers van Fendt kijken bij het ontwerpen speciaal naar de huidige woontrends en voeren deze door in de luxe woonstijlen van de Fendt Tendenza.

Fendt Diamant 2023

De Fendt Diamant is een begrip in de topklasse, voortdurend tot in elk detail geperfectioneerd. De klassieke combinatie van stijl welke vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar verbindt.

Wat is er precies veranderd in 2023

Het seizoen van 2023 bij Fendt wordt anders dan de afgelopen jaren. Nieuwe modellen en een nieuw, modern exterieur. Het nieuw vormgegeven LFI-front, de stijlvolle achterzijde en een nieuw decor op de zijwanden zijn kenmerkend voor het gezicht van de nieuwste generatie Fendt-caravans.

In dit seizoen maakt de Fendt Saphir plaats voor de Fendt Apero. Een trendy en levendig interieur met zeven verschillende indelingen, waaronder een aantal met kinderkamer. In dit nieuwe model ervaart u direct in alle indelingen het moderne, levendige interieur voor een bijzondere lifestyle-vakantie.

In 2023 worden er zes compleet nieuwe indelingen gepresenteerd in de productie van Fendt, namelijk de Apero 495 SG, Bianco Activ 515 SKF, Tendenza 550 SG, Tendenza 560 SFDW, Tendenza 560 SG en Diamant 560 SD.

Buitenzijde

De Diamant liet het vorig jaar al zien, maar in 2023 zijn ook de andere series van Fendt ontworpen met het uiterlijk van de toekomst. Dit wil zeggen gladde, onderhoudsvriendelijke en toch robuuste oppervlakken. Dit in combinatie met elegante vormen en vlakke raamoppervlakken geeft de nieuwste Fendt-generatie een eigenzinnig design. Niet alleen het interieur, maar ook de buitenkant van Fendt zorgt voor een optimaal comfort tijdens uw vakantie. Zo kunt u veilig en comfortabel de caravan in en uit door de geïntegreerde treden in de caravan. Ook zijn de aansluitingen aan de buitenkant goed toegankelijk, zodat u eenvoudig en veilig kunt aansluiten.

Interieur

Ook in 2023 is er een gevarieerd aanbod aan indelingen, meubeldecoren en stofvarianten. In totaal heeft de Fendtcollectie van 2023 33 modellen voor u ontworpen. Iedere serie heeft een trendy meubeldecor en geeft u de keuze uit verschillende bekledingsvarianten. In totaal heeft Fendt in 2023 vier verschillende houtdecoren en negen verschillende bekledingsvarianten, waarvan één uitgevoerd in echt leder.

In 2023 onderscheidt Fendt zich met een stahoogte van 198 cm in ieder model, zodat ook langere mensen comfortabel kunnen staan in de caravans van Fendt. Daarnaast zijn alle rugkussens in de zitgroepen ergonomisch gevormd en zijn zij van hoge kwaliteit. Ook in de slaapruimtes vindt u het hoge comfort van Fendt terug. Zo zijn er verschillende soorten bedden met verschillende soorten matrassen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. Alle bedden kunnen omhoog geklapt worden, zodat u spullen kunt opbergen onder het bed.

In alle caravans van Fendt is er voldoende mogelijkheid om daglicht binnen te laten en te ventileren. Voor insecten hoeft u niet bang te zijn met de ingebouwde horren. In de avond kunt u de verduisteringplissés gebruiken en creëert u de juiste verlichting voor iedere gelegenheid met de apart te bedienen lichtbronnen.

Ook aan keukenindelingen is er een ruime keuze in de verschillende modellen. Er zijn keukenvarianten met een lage koelkast of met een hoge koelkast. Bij de hoge koelkast is de deur aan beide zijden te openen. Alle keukens hebben genoeg ruimte om uw spullen op te bergen en op het aanrechtblad de lekkerste creaties te maken.

Wilt u uzelf snel even opfrissen aan de wastafel of wilt u in de ochtend of avond liever heerlijk douchen met een echt welnessgevoel. In de Fendt-modellen kunt u kiezen voor een sanitaire ruimte met een wastafel bij het bed en een toiletruimte of u kiest voor de optimale welnessbeleving met een badkamer met toilet, grote wasruimte en aparte douchecabine.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.