Fendt Saphir 2020

Voor iedereen de juiste indeling. Op welke manier u ook wilt reizen, samen of met een compleet gezin, de indeling die bij u past is er bij de Fendt Saphir beslist bij. Bijna elke indelingswens is in de Fendt Saphir serie beschikbaar. Met een Saphir stapt u binnen in de Fendt wereld.

Fendt Bianco Selection 2020

Door zijn frisse en lichte interieur is de Fendt Bianco Selection een caravan voor iedereen. De Bianco Selection blinkt uit door de grote keuze aan innovatieve indelingen.

Fendt Bianco Activ 2020

Door zijn uitzonderlijke indelingen verrast de Fendt Bianco Activ de frequente reiziger die het comfort, veelzijdigheid en de kwaliteit van een Fendt caravan niet willen missen.

Fendt Tendenza 2020

De compleet vernieuwde Fendt Tendenza zal iedere caravanner weten te boeien. De designers van Fendt kijken bij het ontwerpen speciaal naar de huidige woontrends en voeren deze door in de luxe woonstijlen van de Fendt Tendenza.

Fendt Opal 2020

De Fendt Opal heeft een compleet nieuw ontworpen interieurstijl. Nieuwe houtsoorten en stoffen verbinden vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar tot een caravan in de hogere klasse.

Fendt Diamant 2020

De Fendt Diamant is een begrip in de topklasse, voortdurend tot in elk detail geperfectioneerd. De klassieke combinatie van stijl welke vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar verbindt.

Wat is er precies veranderd in 2020

Ook in 2020 zorgt Fendt ervoor dat u kunt genieten van maximale functionaliteit, hoogwaardig binnenwerk en overtuigende kwaliteit. Voor het modeljaar 2020 krijgen alle series een nieuw modern en sportief buitendesign. Ook zijn er voor de Saphir, Bianco Activ, Opal en Diamant nieuwe indelingen. De Opal is voorzien van een volledig nieuwe vormgeving en een nieuw interieur. Ook de andere series zijn op verschillende niveaus voorzien van innovaties en aanpassingen. Deze zorgen duidelijk voor een toegevoegde waarde.

Buitenzijde

Met het nieuwe design van het exterieur richt Fendt zich op innovatie en vernieuwing. Hierin zit de kwaliteit en functionaliteit verwerkt die u van Fendt gewend bent. Het venster van de buitendeur krijgt een nieuwe look en de greep is steviger door een nieuwe bevestiging. Ook zijn de wielbakken in een nieuwe uitvoering volledig geïsoleerd.

Interieur

Met twaalf verschillende bekledingsvarianten en vijf verschillende hout-decoren heeft Fendt een ruime keus aan “woonwerelden”. Het nieuwe design van de handgrepen en de nieuwe scharnieren in de bovenkasten zijn modelafhankelijk, maar er zijn voor ieder model functionele en stijlvolle veranderingen aangebracht in het interieur. Zo zijn er ergonomisch comfortabele kussens, kledingkasten met verbeterde ventilatie, een beter bereikbare waterpompaansluiting, een gemakkelijk te onderhouden PVC vloerbedekking en een geoptimaliseerde warme lucht verdeling. Deze veranderingen zorgen voor een nog hoger comfort om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.