Fendt Saphir 2022

Voor iedereen de juiste indeling. Op welke manier u ook wilt reizen, samen of met een compleet gezin, de indeling die bij u past is er bij de Fendt Saphir beslist bij. Bijna elke indelingswens is in de Fendt Saphir serie beschikbaar. Met een Saphir stapt u binnen in de Fendt wereld.

Fendt Bianco Selection 2022

Door zijn frisse en lichte interieur is de Fendt Bianco Selection een caravan voor iedereen. De Bianco Selection blinkt uit door de grote keuze aan innovatieve indelingen.

Fendt Bianco Activ 2022

Door zijn uitzonderlijke indelingen verrast de Fendt Bianco Activ de frequente reiziger die het comfort, veelzijdigheid en de kwaliteit van een Fendt caravan niet willen missen.

Fendt Tendenza 2022

De  Fendt Tendenza zal iedere caravanner weten te boeien. De designers van Fendt kijken bij het ontwerpen speciaal naar de huidige woontrends en voeren deze door in de luxe woonstijlen van de Fendt Tendenza.

Fendt Opal 2022

Fendt Opal – de top in comfortabel interieur- en meubeldesign. Houtsoorten en stoffen verbinden vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar tot een caravan in de hogere klasse.

Fendt Diamant 2022

De Fendt Diamant is een begrip in de topklasse, voortdurend tot in elk detail geperfectioneerd. De klassieke combinatie van stijl welke vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar verbindt.

Wat is er precies veranderd in 2022

Ook in 2022 zorgt Fendt caravan ervoor dat u kunt genieten van maximale functionaliteit, hoogwaardig binnenwerk en overtuigende kwaliteit. Voor het modeljaar 2022 zijn er twee modellen geschrapt, namelijk de Opal 465 SFH en de Diamant 650 SG. De Bianco Selection 550 SKM, Bianco Activ 465 SFH, Bianco Activ 550 SD, Bianco Activ 560 SKM en de Diamant 650 SGD zijn nieuw in het programma dit jaar. Het programma bestaat in 2022 uit 33 modellen, om het voor u overzichtelijk te houden.

De Saphir is zoals altijd sfeervol en gezellig, de Bianco Selection en de Activ zijn modern en smaakvol. De Tendenza zal opnieuw de trendbewuste caravanners versteld doen staan en de Opal blijft de absolute topklasse. Als laatste is de Diamant elegant en warm tegelijk.

Voor de Bianco Selection, Bianco Activ en Diamant zijn er nieuwe indelingen. Zo zijn er onder andere indelingen bijgekomen met kinderkamer en douche inrichting.

Buitenzijde

Met het design van het exterieur richt Fendt zich op innovatie en vernieuwing. Hierin zit de kwaliteit en functionaliteit verwerkt die u van Fendt gewend bent. De achterkant van de Fendt caravan heeft een sportief uiterlijk. Daarnaast zijn de Tendenza en Opal uitgevoerd met aluminium velgen in zilverkleur en zijn de velgen van de Diamant zwart gepolijst. Voorzien van een nieuwe voortentlamp met boven en onder verlichting zijn alle caravans klaar voor het nieuwe seizoen.

Interieur

Naast een zekeringskast met stekkersysteem en instaptapijt, zijn er een aantal veranderingen in het interieur die modelafhankelijk zijn. Zo is het mogelijk om een indeling te kiezen, waarbij de garderobe zich aan het voeteneinde van het bed bevindt. Om ervoor te zorgen dat de koelkast niet teveel ruimte in beslag neemt, maar toch voldoende ruimte biedt voor al uw etenswaren, is het mogelijk om een Slim-Tower koelkast in uw caravan plaatsen. De design handgrepen geven een trendy uitstraling aan uw Fendt caravan van 2022. De Bianco Activ, Tendenza, Opal en Diamant modellen zijn uitgerust met een Combi 4 of -6 verwarmingsunit. De Saphir en Bianco Selection hebben een Truma S-kachel met automatische ontsteking.

Per serie heeft u de keuze uit twee verschillende bekledingsvarianten. Zo kunt u uw caravan naar eigen smaak ontwerpen en indelen, zonder het overzicht te verliezen in de veel verschillende opties.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.