Fendt Saphir 2021

Voor iedereen de juiste indeling. Op welke manier u ook wilt reizen, samen of met een compleet gezin, de indeling die bij u past is er bij de Fendt Saphir beslist bij. Bijna elke indelingswens is in de Fendt Saphir serie beschikbaar. Met een Saphir stapt u binnen in de Fendt wereld.

Fendt Bianco Selection 2021

Door zijn frisse en lichte interieur is de Fendt Bianco Selection een caravan voor iedereen. De Bianco Selection blinkt uit door de grote keuze aan innovatieve indelingen.

Fendt Bianco Activ 2021

Door zijn uitzonderlijke indelingen verrast de Fendt Bianco Activ de frequente reiziger die het comfort, veelzijdigheid en de kwaliteit van een Fendt caravan niet willen missen.

Fendt Tendenza 2021

De compleet vernieuwde Fendt Tendenza zal iedere caravanner weten te boeien. De designers van Fendt kijken bij het ontwerpen speciaal naar de huidige woontrends en voeren deze door in de luxe woonstijlen van de Fendt Tendenza.

Fendt Opal 2021

De Fendt Opal heeft een compleet nieuw ontworpen interieurstijl. Nieuwe houtsoorten en stoffen verbinden vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar tot een caravan in de hogere klasse.

Fendt Diamant 2021

De Fendt Diamant is een begrip in de topklasse, voortdurend tot in elk detail geperfectioneerd. De klassieke combinatie van stijl welke vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar verbindt.

Wat is er precies veranderd in 2021

Ook in 2021 zorgt Fendt ervoor dat u kunt genieten van maximale functionaliteit, hoogwaardig binnenwerk en overtuigende kwaliteit. Voor het modeljaar 2021 zijn er 16 modellen geschrapt, maar zijn er ook weer 5 nieuwe modellen aan het programma toegevoegd. Het programma bestaat in 2021 uit 30 modellen, om het voor u overzichtelijk te houden. Voorzien van een nieuw Fendt-Caravan logo zijn alle caravans klaar voor het nieuwe seizoen.

De Saphir is zoals altijd sfeervol en gezellig, de Bianco Selection en de Activ zijn modern en smaakvol. De Tendenza zal opnieuw de trendbewuste caravanners versteld doen staan en de Opal blijft de absolute topklasse. Als laatste is de Diamant elegant en warm tegelijk, dit jaar in een extra speciaal jasje.

Voor de Bianco Activ en Diamant zijn er nieuwe indelingen. Daarnaast is er dit jaar een speciale uitvoering van de Diamant, namelijk het ’50 jaar Fendt-Caravan pakket’. Door verschillende luxe extra’s in dit pakket, tilt u het comfort van uw Diamant naar een ongekend niveau.

Buitenzijde

Met het nieuwe design van het exterieur richt Fendt zich op innovatie en vernieuwing. Hierin zit de kwaliteit en functionaliteit verwerkt die u van Fendt gewend bent. De achterkant van de caravan krijgt een compleet nieuw en sportief uiterlijk. Daarnaast zijn de Tendenza en Opal uitgevoerd met aluminium velgen in zilverkleur en zijn de velgen van de Diamant zwart gepolijst. De Diamant heeft in zijn geheel een nieuw buitenmodel.

Interieur

Naast een zekeringskast met stekkersysteem en een nieuw instaptapijt, zijn er een aantal veranderingen in het interieur die modelafhankelijk zijn. Zo is het mogelijk om een indeling te kiezen, waarbij de garderobe zich aan het voeteneinde van het bed bevindt. Om ervoor te zorgen dat de koelkast niet teveel ruimte in beslag neemt, maar toch voldoende ruimte biedt voor al uw etenswaren, is het mogelijk om een Slim-Tower koelkast in uw caravan plaatsen. Het nieuwe design handgrepen geeft een trendy uitstraling aan uw Fendt caravan van 2021. De Bianco Activ, Tendenza, Opal en Diamant modellen zijn uitgerust met een Combi 4 of -6 verwarmingsunit. De Saphir en Bianco Selection hebben een Truma S-kachel met automatische ontsteking. De Diamant van 2021 beschikt daarnaast ook nog over nieuwe verlichting, met oplaadsnoer, voor in de kledingkast.

Per serie heeft u de keuze uit twee verschillende bekledingsvarianten. Zo kunt u uw caravan naar eigen smaak ontwerpen en indelen, zonder het overzicht te verliezen in de veel verschillende opties.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.