Van den Elzen caravans

Caravan merken

Tabbert Modellen 2024

Tabbert Senara 2024

Tabbert Senara 2024

Voor iedereen die meer verwacht van een caravan, biedt de Tabbert Senara uitkomst. De Senara is opvallend, luxueus en zorgt voor een behaaglijk, ontspannen woonsfeer voor iedere reis.

Bekijk alle uitvoeringen

Tabbert Pantiga 2024

Connected to life. De nieuwe Pantiga is ideaal voor reizigers met een actieve levensstijl. De nieuwste serie in de Tabbert-generatie is flexibel, licht en luchtig, maar toch voorzien van alle benodigde luxe.

Bekijk alle uitvoeringen
Tabbert Pantiga 2024
Tabbert Da Vinci 2024

Tabbert Da Vinci 2024

Spelen, wandelen, zwemmen, Bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils. Dat geldt ook voor de ruim uitgeruste Da Vinci serie, die met maar liefst negen gezinsvriendelijke indelingen verkrijgbaar is.

Bekijk alle uitvoeringen

Tabbert Puccini 2024

Zo dicht bij de zevende hemel was u nog nooit! Met zijn innovatieve interieurdesign is de Puccini de pionier van een nieuw gedefinieerde hogere “feelgood” klasse.

Bekijk alle uitvoeringen
Tabbert Puccini 2024
Tabbert Cellini 2024

Tabbert Cellini 2024

De beste nog beter maken en een caravan bouwen die boven iedere vergelijking verheven is! Met deze visie is de nieuwe Cellini een meesterwerk en een mijlpaal binnen de caravanbouw geworden.

Bekijk alle uitvoeringen

De persoonlijke woonomgeving van Tabbert Caravans 2024

‘Gaat een leven lang mee’. De belofte die Tabbert in 2024 doet en daarmee vasthoudt aan de kwaliteit die u van Tabbert gewend bent. Dit wil niet alleen zeggen een hoge kwaliteit materialen en solide vakmanschap, maar ook trendgericht design én de integratie van de meest moderne technologie. Altijd en overal staan de klant en zijn leefwereld centraal bij de ontwikkeling van Tabbert.

Modellen 2024

In 2024 heeft Tabbert weer een ruime keuze aan modellen en indelingen. De bekende Da Vinci, Puccini en Cellini geven u weer opnieuw het ultieme vakantiegevoel met een hoog comfort en echte luxe. Daarnaast biedt de Pantiga u een zeer complete caravan met veel handige en trendy opties.

In 2024 presenteert Tabbert ook nog een splinternieuw model, namelijk de Senara. Deze caravan is ideaal voor reizigers met een actieve levensstijl. De caravan is zeer geschikt om mee rond te reizen door het dynamische ontwerp, maar toch voorzien van alle nodige luxe. Tover in de Senara uw zithoek binnen enkele seconden om tot een comfortabel bed.

De Senara is verkrijgbaar in de indelingen 400 QD 2,3, 460 E 2,3, 460 DMK 2,3, 490 TD 2,3, 550 E 2,3 en 620 DMK 2,5.