Van den Elzen caravans

Werkplaats

Onderhoud en reparatie

Onderhoud aan uw caravan is zeer belangrijk voor het gebruiksplezier en de levensduur van uw caravan. Net als uw auto heeft uw caravan ook regelmatig een check-up nodig. Wanneer u uw caravan goed onderhoudt, wordt het gebruiksplezier en de levensduur van uw caravan optimaal benut. Om u hierbij te helpen biedt Van den Elzen caravans en recreatie onderhoudsbeurten aan. Om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of reparatie, kunt u bij ons een werkplaats verzoek indienen. Na het invullen van dit formulier, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

BOVAG onderhoudsbeurt

BOVAG onderhoudsbeurt

Bij de BOVAG onderhoudsbeurt wordt uw caravan op  ruim 60 punten gecontroleerd, gereinigd, afgesteld en indien nodig gesmeerd. Bij iedere onderhoudsbeurt worden de gasleidingen afgeperst en de wielen en de remtrommels gedemonteerd om de remmen te reinigen en optimaal af te stellen. Daarnaast wordt er een remmentest en weging uitgevoerd, inclusief een testrapport.

Maak een afspraak voor een BOVAG onderhoudsbeurt via een werkplaats verzoek. 

Werkplaats verzoek

Keuringsrapport

Bij een BOVAG onderhoudsbeurt wordt de conditie van uw caravan weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport. Wanneer uw caravan op alle punten goed wordt gekeurd, wordt uw caravan voorzien van een BOVAG keuringssticker.

Onze vakkundige medewerkers in de werkplaats onderhouden uw caravan volgens BOVAG normen. Deze normen worden door de ANWB geadviseerd.

Keuringsrapport
Tarieven

Tarieven

Van november tot en met februari hanteren wij een aantrekkelijk wintertarief voor de BOVAG onderhoudsbeurt/keuring.

BOVAG onderhoud Zomertarief, van 1 Maart t/m 31 oktober  € 369,00 incl. BTW
BOVAG onderhoud Wintertarief, van 1 november t/m eind februari  € 329,00 incl. BTW

 

De onderhoudstarieven zijn exclusief de eventueel te vervangen onderdelen zoals een gasslang, drukregelaar e.d.

Caravanbanden

Caravanbanden zien er op het eerste gezicht vaak nog goed uit, maar schijn bedriegt. Door invloeden van buitenaf ontstaan er haarscheurtjes in de band. Hierdoor worden de koordlagen van de band aangetast en kan er breuk optreden. Om dit te voorkomen is het belangrijk om uw banden tijdig te vervangen. De BOVAG norm hiervoor is zes jaar.

Caravanbanden
Optionele werkzaamheden

Optionele werkzaamheden

Naast het reguliere BOVAG onderhoud kunt u bij van den Elzen caravans en recreatie ook terecht voor het wegen van uw caravan, inclusief weeg- en remmentest met rapport, de jaarlijkse vochtmeting voor uw waterdichtheidsgarantie en de opbouw van accessoires.

Voor optionele werkzaamheden kunt u bij ons een afspraak maken via een werkplaats verzoek. 

Werkplaats verzoek

Schadetaxatie en herstel

Schade aan uw caravan? Wij bij Van den Elzen caravans en recreatie begrijpen we hoe vervelend dat kan zijn. Gelukkig kunt u ook voor schadetaxaties en herstel terecht bij onze werkplaats. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw caravan weer voldoet aan uw wensen, zodat u weer zorgeloos op vakantie kunt gaan. 

Schadetaxatie en herstel
Schadetaxatie en herstel