Bedrijfshistorie

Teun en Karin van den Heuvel

Van de Elzen caravans en recreatie bestaat inmiddels al ruim 25 jaar. Sinds 1 januari 2006 zijn Teun en Karin van den Heuvel eigenaar van "Van den Elzen caravans en recreatie" te Zeeland.(NBr.)

Het bedrijf is mede door hun enthousiasme verder uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en vooral ook vriendelijkheid blijven de sleutelbegrippen voor dit bedrijf.  

Het klantenbestand strekt zich uit van Zuid-Limburg tot Noord-Holland en van Zeeland tot aan Groningen. Met het zo kenmerkende enthousiasme van deze ondernemers hebben zij dit klantenbestand weten te behouden en waar mogelijk uitgebreid. Hun motto is: "Een caravan verkopen kan bijna iedereen; echter de klant 100% tevreden houden, moet al onze medewerkers steeds voor ogen staan". Een eerlijk en betrouwbaar advies is van onschatbare waarde.

Mede hierom hebben zij de bedrijfsactiviteiten van "Bens Caravans" per 1 januari 2012 overgenomen, waardoor zij een nog sterkere partner zijn in caravanland. Dit betekent in praktijk dat "Van den Elzen caravans en recreatie" naast dealer van Fendt en servicepunt voor Home-Car en Chateau per 1 januari 2012 ook dealer is geworden van LMC caravans. Meer merken binnen één bedrijf betekent dat zij nog beter tegemoet kunnen komen aan de specifieke wensen van de klant.

In 2016 heeft van den Elzen caravans en recreatie een aanzienlijke verbouwing achter de rug. Er is een geheel nieuwe werkplaats gebouwd en ook ook de showroom is aanzienlijk uitgebreid tot 5000 m2, hierdoor is er veel meer ruimte gekomen voor de voortenten collectie, waarvan er continue 25 modellen in de showroom staan. Verder kan u alle types luifels en luifel tenten van Thule in de showroom bezichtigen. Dit is ongekend in caravanland. Ook de kampeerwinkel heeft een forse uitbreiding gehad en er is een nieuwe website met een webshop gerealiseerd.

Kortom, van den Elzen caravans en recreatie staat niet stil en en hecht belang voor zijn klanten bij een continue verbetering van zijn diensten.

Verkoop

Bij Van den Elzen caravans en recreatie treft u caravans aan in alle soorten, maten en prijzen. Naast de Fendt en LMC caravans zijn dat ook de hoogwaardige occassions van alle merken. Bij alle occasions kunt u rekenen op de uitgebreide BOVAG garantie en worden alle verkochte occasions afgeleverd incl. een BOVAG onderhoudsbeurt / keuring!