Van den Elzen caravans

Van den elzen caravans en recreatie

Historie

Onze bedrijfshistorie

Van de Elzen caravans en recreatie is inmiddels al ruim 25 jaar een begrip in Zeeland, Noord-Brabant. Sinds 1 januari 2006 hebben Teun en Karin van den Heuvel zich als trotse eigenaar ingezet om van ‘Van den Elzen caravans en recreatie’ uit te laten groeien tot een van de grootste caravandealers in heel Nederland.

Enthousiasme, vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en vooral ook vriendelijkheid blijven de sleutelbegrippen voor dit bedrijf.

Het klantenbestand strekt zich uit van Zuid-Limburg tot Noord-Holland en van Zeeland tot aan Groningen. Maar ook onze trouwe klanten in het buitenland weten ons nog steeds te vinden wanneer hun caravan weer aan de beurt is voor onderhoud of keuring.

Met het zo kenmerkende enthousiasme van deze ondernemers hebben wij dit klantenbestand weten te behouden en waar mogelijk uitgebreid. Ons motto is: “Een caravan verkopen kan bijna iedereen; echter de klant 100% tevreden houden, dat is waar wij naar streven. Een eerlijk en betrouwbaar advies is daarbij van onschatbare waarde.

Mede hierom hebben wij de bedrijfsactiviteiten van “Bens Caravans” per 1 januari 2012 overgenomen, waardoor wij een nog sterkere partner zijn in caravanland.

In 2016 heeft Van den Elzen caravans en recreatie een aanzienlijke verbouwing achter de rug. Er is een geheel nieuwe werkplaats gebouwd en ook de showroom is aanzienlijk uitgebreid tot 5000 m2, hierdoor is er veel meer ruimte gekomen voor de voortenten collectie, waarvan er continue 25 modellen in de showroom staan. Verder kunt u alle types luifels en luifel tenten van Thule in de showroom bezichtigen. Dit is ongekend in caravanland. Ook de kampeerwinkel heeft een forse uitbreiding gehad en er is een nieuwe website met een webshop gerealiseerd.

Kortom, van den Elzen caravans en recreatie staat niet stil en en hecht belang aan zijn klanten door continue zijn diensten te verbeteren.

Verkoop

Bij Van den Elzen caravans en recreatie treft u caravans aan in alle soorten, maten en prijzen. Naast de Fendt en Tabbert caravans zijn dat ook de hoogwaardige occasions van alle merken. Bij alle occasions kunt u rekenen op de uitgebreide BOVAG garantie en alle verkochte occasions worden afgeleverd inclusief een BOVAG onderhoudsbeurt en keuring!

Onze bedrijfshistorie