Van den Elzen caravans

Onderhoud en reparatie

Schadetaxatie en herstel

Zomaar een paaltje geraakt, een slagboom over het hoofd gezien of een hagelbui die deukjes in uw caravan heeft gemaakt. Schade aan uw caravan is nooit fijn en daarom is Van den Elzen caravans en recreatie er om u te helpen. U kunt hier terecht voor vakkundige reparatie, ongeacht het merk caravan dat u bezit.

Ontzorgen

Ontzorgen

Of het nu om een klein deukje of een grote schade gaat, wij treden namens u in overleg met uw verzekeringsmaatschappij of schade-expert. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de schade aan de caravan gerepareerd wordt volgens de eisen die door de fabriek gesteld worden.

Schadetraject

Het eerste wat u doet is de schade melden bij de verzekeraar. Hierbij helpen wij u graag wanneer dit nodig is. Van den Elzen caravans en recreatie werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen en u hoeft uw caravan dus niet met tegenzin naar een ander bedrijf te brengen. In de meeste gevallen hoeft u bij ons zelfs geen eigen risico te betalen.

Vervolgens brengt u de caravan bij ons en vanaf dat moment regelen wij het voor u. Als eerste worden er foto’s gemaakt van de schade en wordt door ons de schade-expertise uitgevoerd. Aan de hand hiervan wordt er een schaderapport opgesteld dat naar de schade-expert van de verzekering gaat. De schade wordt beoordeeld en na goedkeuring kunnen onze vakkundige medewerkers de schade repareren. Uiteraard beginnen wij pas aan het repareren van de schade wanneer u hier toestemming voor heeft gegeven.

Schadetraject
Afwikkeling

Afwikkeling

Ook over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Van den Elzen caravans en recreatie werkt samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij het schadebedrag direct aan de verzekeraar factureren en hoeft u zelf niets voor te schieten. Het eventuele eigen risico verrekenen wij ook direct. Nadat de buitenkant van uw caravan een grondige wasbeurt heeft gehad, staat hij weer klaar om opgehaald te worden voor uw volgende onbezorgde vakantie.

Schade kunt u bij ons melden via een schade formulier. Van den Elzen caravans en recreatie zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, om meer informatie op te vragen en een afspraak in te plannen voor de herstel van uw schade. 

Schade formulier