Schade, taxatie en herstel

U heeft het misschien als eens meegemaakt. Een schade aan uw caravan. 

Caravan schade reparatie

Zomaar een paaltje geraakt, een slagboom over het hoofd gezien of zelfs een hagelbui die uw caravan flink heeft beschadigd. Dan is het goed dat u bij ons terecht kunt voor vakkundige reparatie, wat voor merk caravan u ook heeft.

Ontzorgen

Of het nu om een klein deukje gaat of een grotere schade. Wij treden namens u in overleg met uw verzekeringsmaatschappij of schade-expert en zorgen er voor dat uw caravan gerepareerd wordt volgens de eisen die door de fabriek gesteld worden. Tevens geven wij twee jaar garantie op de reparatie.

Schadetraject

Het eerste en enige wat u moet doen is de schade melden bij de verzekeraar. Zoals vanzelfsprekend helpen wij u graag hierbij. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen dus u hoeft u niet te laten "sturen" naar een bedrijf waar u liever niet naar toe gaat. In de meeste gevallen betaalt u bij ons zelfs geen eigen risico!

Hierna, op het moment dat de caravan bij ons brengt, regelen wij (indien gewenst) het gehele schadetrajact voor u. Allereerst worden er foto's gemaakt en wordt door ons de schade expertise uitgevoerd. Hiervan stellen wij een rapport op wat naar de schade expert van de verzekeraar gaat. Deze beoordeeld de schade en na akkoord van de verzekeraar kan de schade gerepoareerd gaan worden. Natuurlijk beginnen wij pas met de reparatie wanneer u ons toestemming heeft gegeven.

Afwikkeling

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en factureren dan ook rechtstreeks het schadebedrag aan de verzekeraar. Wij verrekenen dan direct het eventuele eigen risico. Nadat uw caravan een grondige externe wasbeurt heeft gekregen staat hij weer voor u klaar voor uw volgende onbezorgde vakantie.