Over ons

5000 M2 caravan en kampeerplezier

Wordt u graag persoonlijk geholpen, met advies waar u echt wat aan heeft? Bij Van den Elzen caravans en recreatie staan we graag voor u klaar met een goed advies. We helpen u met het maken van de voor u juiste keuze, zodat u van uw aankoop maximaal plezier zult beleven. Of het nu om een nieuwe of gebruikte caravan, een nieuwe voortent of luifel, een technisch advies of om een accessoire gaat; ons enthousiaste team denkt met u mee.Teamfoto

In onze showroom kunnen we u uitleg geven over caravans, movers, fietsendragers, airco's, voortenten, luifels, schotels en nog veel meer.

Topmerken caravans

Met de merken Fendt en LMC hebben we topmerken caravans in huis. Beide merken zijn kwalitatief hoogwaardig, compleet uitgerust, sfeervol ingericht en in vele modellen en uitvoeringen te bekijken. Ook vindt u een ruim aanbod occasions van alle merken.

Werkplaats

Mocht u onverhoopt schade aan uw caravan krijgen, dan kunnen we deze schade in eigen werkplaats vakkundig repareren en daarna met uw verzekeraar afwikkelen. Natuurlijk kan u ook terecht voor het reguliere BOVAG onderhoud, onverwachte reparaties en de opbouw van accessoires.