Van den Elzen caravans

van den elzen caravans en recreatie

Over ons

Persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment

Persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment

Wordt u graag persoonlijk geholpen en wilt u een advies waar u écht wat aan heeft? Bij Van den Elzen caravans en recreatie hebben we aandacht voor de klant en staan wij klaar met een goed advies. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze voor u, zodat u maximaal plezier zult beleven van uw aankoop. In onze showroom geven wij u graag uitleg over de verschillende caravans, movers, fietsendragers, airconditioners, voortenten, luifels, schotels en nog veel meer.

Ons team staat voor u klaar! Of het nu om een nieuwe of gebruikte caravan, voortent of luifel, een technisch advies of accessoire gaat.

Topmerken caravans

Met de merken Fendt en Tabbert hebben wij topmerken in huis. Beide merken zijn kwalitatief hoogwaardig, compleet uitgerust en sfeervol ingericht. De caravans zijn in vele modellen en uitvoeringen te bekijken in onze showroom. Van den Elzen caravans en recreatie heeft altijd de nieuwste modellen Fendt en Tabbert caravans in huis. Daarnaast staan er ook modellen uit het voorgaande modeljaar met aantrekkelijke prijzen, die staan te popelen om met hun eerste eigenaar op pad te gaan. Ook vindt u een ruim aanbod aan occasions van alle merken bij Van den Elzen caravans en recreatie.

Topmerken caravans
Werkplaats

Werkplaats

Schade aan uw caravan is altijd vervelend en probeert u ten allen tijde te voorkomen. Mocht u onverhoopt toch schade krijgen aan uw caravan, dan kunnen wij deze schade in onze eigen werkplaats vakkundig repareren. Na het repareren van de schade wikkelen wij de schade af met uw verzekeraar. Naast schadeherstel kunt u bij ons ook terecht voor het reguliere onderhoud en reparaties, zoals BOVAG onderhoud, keuringsrapporten en optionele werkzaamheden. 

Kampeerwinkel

Naast de mooiste caravans en een vakkundige werkplaats, hebben wij ook nog een uitgebreide kampeerwinkel. Thule, Tristar, Bo-Camp, Mepal, Cadac en nog vele andere merken vindt u bij Van den Elzen caravans en recreatie. Het ruime assortiment heeft voor ieder wat wils en zorgt ervoor dat u optimaal en zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Onze vakkundige medewerkers geven u graag advies over de verschillende producten in de winkel en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor u. De producten uit de kampeerwinkel zijn ook te bestellen via onze webshop.

Naar de webshop
Kampeerwinkel
Klantenservice

Klantenservice

Bij Van den Elzen caravans en recreatie staan we altijd klaar wanneer u vragen of advies nodig heeft. Daarom kunt u van maandag tot en met zaterdag, bij vragen, contact opnemen met onze medewerkers. Voor vragen over bestellen, betalen, ruilen, retourneren of over onze winkel, verwijzen wij u door naar onze veel gestelde vragen pagina.