Over ons 

5000 m² caravan- en kampeerplezier

 

Wordt u graag persoonlijk geholpen en wilt u een advies waar u echt wat aan heeft? Bij van den Elzen caravans en recreatie hebben we aandacht voor de klant en staan wij klaar met een goed advies. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze voor u, zodat u maximaal plezier zult beleven van uw aankoop. In onze showroom geven wij u graag uitleg over de verschillende caravans, movers, fietsendragers, airconditioners, voortenten, luifels, schotels en nog veel meer. 

 Topmerken

Met de merken Fendt en Tabbert hebben wij topmerken in huis. Beide merken zijn kwalitatief hoogwaardig, compleet uitgerust en sfeervol ingericht. De caravans zijn in vele modellen en uitvoeringen te bekijken in onze showroom. Van den Elzen heeft altijd de nieuwste modellen in huis en daarnaast ook overjarige modellen voor aantrekkelijke prijzen.

Daarnaast vindt u een ruim aanbod aan occasion caravans van alle merken bij van den Elzen caravans.

 Werkplaats

Schade aan uw caravan is altijd vervelend en probeert u ten allen tijde te voorkomen. Mocht u onverhoopt toch schade krijgen aan uw caravan, dan kunnen wij deze schade in onze eigen werkplaats vakkundig repareren. Na het repareren van de schade wikkelen wij de schade af met uw verzekeraar. Naast schadereparaties kunt u bij ons ook terecht voor het reguliere BOVAG onderhoud, onverwachte reparaties en de opbouw van accessoires.


Of het nu om een nieuwe of gebruikte caravan, voortent of luifel, een technisch advies of accessoire gaat, ons team staat voor u klaar!