Tabbert Da Vinci 460 E Finest Edition + opties

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Tabbert Da Vinci 460 E, die is gebouwd in 2021, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. U hoeft zich dankzij het hagelbestendiger dak van deze Tabbert caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats t...
lees meer

Tabbert Da Vinci 460 E Finest Edition + opties

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Tabbert Da Vinci 460 E, die is gebouwd in 2021, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. U hoeft zich dankzij het hagelbestendiger dak van deze Tabbert caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Om de caravan makkelijk en veilig op zijn plaats te zetten, is hij voorzien van een Truma mover. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (106 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen. Douchen in de caravan is ook mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel die u makkelijk in en uit kunt draaien Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Past deze Tabbert Da Vinci 460 E helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2021 Modeljaar: 2020
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Totale lengte: 689 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 265 cm Sta-hoogte: 196 cm Gewicht: 1.240 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.600 kg Laadvermogen: 360 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 186 x 86 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
AL-KO Big Foots
Caravanmover
Disselafdekking
Elektronisch stabiliteitssysteem
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Voortent stopcontact
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Luifel
Tapijtloper-set
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren
Comfortschuim matras
Lattenbodem tussen de bedden