Op welke manier kan ik een artikel retourneren?

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden van uw huis naar onze winkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product, met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking, aan ons geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u ons herroepingsformulier sturen naar: info@vdelzencaravans.nl. Wij zullen vervolgens het door ons verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Het kan zijn dat uw bestelling in verband met de grootte of het gewicht niet door DHL, maar door een andere transporteur, geleverd is. Neem in dit geval contact met ons op over de retourzending om deze door ons op te laten halen. De kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Heeft u verder nog vragen? Of is het antwoord nog steeds niet helemaal duidelijk voor u?
Neem dan contact met ons op via onze contact pagina of vul onderstaand contact formulier in.

Contact formulier