Kip Grey Line Special 49 TDB Mover, cass.luifel, Unico

Er is in deze Kip Grey Line Special 49 TDB, die afkomstig is uit bouwjaar 2010, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 430 kilo. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (110 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel, in deze caravan is tevens een cassettetoilet ingebouwd.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de caravan op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.

U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Tevens wordt een Unico Verona luifel inclusief zijwanden meegeleverd bij deze Kip Grey Line. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Wilt u meer informatie over deze Kip Grey Line Special 49 TDB? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2010 Modeljaar: 2010
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 576 cm Totale lengte: 705 cm Breedte: 229 cm Hoogte: 259 cm Sta-hoogte: 195 cm Gewicht: 1.270 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 430 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit

Interressante alternatieven (op voorraad)

Staat de caravan die u zoekt hier niet tussen?

Bekijk onze volledige voorraad
onze voorraad