Fendt Bianco Activ 390 FHS Model 2024, bekl. Almeria

nieuw
Deze Fendt Bianco Activ 390 FHS is gebouwd in 2024 en heeft een uitgekiende indeling zodat u over voldoende slaapplaatsen en zitgelegenheid kunt beschikken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten,...
lees meer

Fendt Bianco Activ 390 FHS Model 2024, bekl. Almeria

Deze Fendt Bianco Activ 390 FHS is gebouwd in 2024 en heeft een uitgekiende indeling zodat u over voldoende slaapplaatsen en zitgelegenheid kunt beschikken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Tegen de achterwand van de caravan bevindt zich de eindkeuken. Deze is functioneel uitgevoerd en heeft diverse opbergmogelijkheden, een spoelbak met kraan alsmede een 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en er is tevens een wastafel aanwezig in deze Fendt.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • Combi 4E (uitbreiding elektrisch element) € 670,00
  • Bekleding: Almeria
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Bianco Activ 390 FHS of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Eindkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 488 cm Totale lengte: 603 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.120 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg Laadvermogen: 380 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Combi 4E kachel
Ringverwarming