Fendt Diamant 560 SGW Model 2024

nieuw
U heeft in deze praktisch ingerichte caravan van het merk Fendt, die afkomstig is uit bouwjaar 2024, de beschikking over 4 slaapplaatsen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Fendt caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uits...
lees meer

Fendt Diamant 560 SGW Model 2024

U heeft in deze praktisch ingerichte caravan van het merk Fendt, die afkomstig is uit bouwjaar 2024, de beschikking over 4 slaapplaatsen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Fendt caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. In de luxe uitgeruste keuken van deze Fendt caravan vindt u onder meer een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (154 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Op koudere dagen zorgt de Alde vloeistofverwarming voor een comfortabele warmte in de caravan.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • Lattenbodem en opvulmatras tussen de 1-persoons bedden € 475,00
  • GFK, hagelbestendiger dak € 1199,00
  • Bekleding: Salina
Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 656 cm Totale lengte: 771 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.620 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 380 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 200 x 90 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
AL-KO Big Foots
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Grill
Koelkast
Ladekast
Oven
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Tapijtloperset
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Alde vloeistofverwarming
Alde warmwater CV installatie
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem tussen de bedden