Tabbert Puccini 685 DF Model 2024, incl. opties

nieuw
Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Tabbert is van bouwjaar 2024. In deze caravan beschikt u over slaapgelegenheid voor 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Tabbert caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan...
lees meer

Tabbert Puccini 685 DF Model 2024, incl. opties

Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Tabbert is van bouwjaar 2024. In deze caravan beschikt u over slaapgelegenheid voor 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Tabbert caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 950 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast (177 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een extra grote XL uitvoering. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in- en uitstappen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

De airco en het dakluik zijn een uitkomst tijdens de allerwarmste dagen, zij houden de caravan lekker koel. Op koudere dagen wordt de verwarming bijgestaan door de comfortabele, aanvullende vloerverwarming.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Deze al zeer compleet uitgeruste Tabbert Puccini 685 DF is uitgevoerd en geprijsd inclusief de volgende extra af fabriek opties:

  • Premium exterieur pakket
  • Premium interieur pakket
  • Design exterieur pakket
  • As verhoging naar 2.760 KG
  • Serviceluik links voor
  • Serviceluik rechts achter
  • Tapijtset
  • Combi 6E, elektrisch element toegevoegd
  • City vaste wateraansluiting
  • Airco Truma Aventa Comfort
  • 230 Volt buitenstopcontact inclusief antenne aansluiting
  • Extra stopcontact in keuken
  • 6 x LED dakspot in slaapgedeelte
  • Bekleding Vanilla Leaf Exclusief
Wilt u meer informatie over deze Tabbert Puccini 685 DF? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Vrijstaand bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 779 cm Totale lengte: 894 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 265 cm Sta-hoogte: 196 cm Gewicht: 1.810 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.760 kg Laadvermogen: 950 kg
Slapen: 2-persoonsbed: 191 x 148 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
AL-KO Big Foots
Disselafdekking
Elektronisch stabiliteitssysteem
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Voortent stopcontact
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Tapijtloperset
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Vaste wateraansluiting
Verwarming
Airconditioning
Combi 6E kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren
Tabbert Comfort Slaapsysteem