Tabbert Booster 490 TD Mover, vloerverwarming

U heeft in deze praktisch ingerichte Tabbert Booster 490 TD van bouwjaar 2022, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 540 kilo. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Enduro mover snel op de...
lees meer

Tabbert Booster 490 TD Mover, vloerverwarming

U heeft in deze praktisch ingerichte Tabbert Booster 490 TD van bouwjaar 2022, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 540 kilo. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Enduro mover snel op de gewenste plaats zetten. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (133 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. U kunt zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Bent u geïnteresseerd in deze Tabbert Booster 490 TD? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2022 Modeljaar: 2022
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Totale lengte: 731 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 262 cm Sta-hoogte: 196 cm Gewicht: 1.260 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.800 kg Laadvermogen: 540 kg
Slapen: frans bed: 199 x 139 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
AL-KO Big Foots
Caravanmover
Disselafdekking
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Voortent stopcontact
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Comfortschuim matras
Lattenbodem
Tabbert Comfort Slaapsysteem