Eriba Nova 485 GL Mover, luifel, fietsendr.

Deze Eriba Nova 485 GL heeft een doordachte indeling waarbij u beschikt over slaapgelegenheid voor 4 personen. De caravan is van bouwjaar 2018. Er is een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen e...
lees meer

Eriba Nova 485 GL Mover, luifel, fietsendr.

Deze Eriba Nova 485 GL heeft een doordachte indeling waarbij u beschikt over slaapgelegenheid voor 4 personen. De caravan is van bouwjaar 2018. Er is een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 470 kilo. Doordat deze caravan is voorzien van een Truma mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De complete keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (151 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. De caravan biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een badkamer met een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle Omnistor 6200 cassetteluifel. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Wilt u meer informatie over deze Eriba Nova 485 GL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2018 Modeljaar: 2018
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 578 cm Totale lengte: 721 cm Breedte: 230 cm Hoogte: 262 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.330 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.800 kg Laadvermogen: 470 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
AL-KO Big Foots
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Luifel
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Comfortschuim matras
Lattenbodem