Fendt Tendenza 465 SFB Mover, cassetteluifel

U heeft in deze praktisch ingerichte caravan van het merk Fendt, die afkomstig is uit bouwjaar 2021, de beschikking over 4 slaapplaatsen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 425 kilo. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de...
lees meer

Fendt Tendenza 465 SFB Mover, cassetteluifel

U heeft in deze praktisch ingerichte caravan van het merk Fendt, die afkomstig is uit bouwjaar 2021, de beschikking over 4 slaapplaatsen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 425 kilo. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de Enduro mover. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (133 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In deze caravan vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem. Een handige optie is de vaste gasaansluiting aan de voortentzijde van deze Fendt tendenza.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle 6300 cassetteluifel. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

Wilt u meer informatie over deze Fendt Tendenza 465 SFB? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2021 Modeljaar: 2021
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 594 cm Totale lengte: 705 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 263 cm Sta-hoogte: 195 cm Gewicht: 1.275 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 425 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Gasaansluiting aan voortentzijde
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Luifel
Tapijtloper-set
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Combi 4E kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Comfortschuim matras
Lattenbodem