Fendt Bianco Selection 515 SG Voorraad, incl. opties

nieuw
U heeft in deze praktisch ingerichte Fendt Bianco Selection 515 SG van modeljaar 2024, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. Door het riante laadvermogen van 627 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikb...
lees meer

Fendt Bianco Selection 515 SG Voorraad, incl. opties

U heeft in deze praktisch ingerichte Fendt Bianco Selection 515 SG van modeljaar 2024, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. Door het riante laadvermogen van 627 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (133 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.

De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Deze Fendt Bianco Selection 515 SG is uit voorraad leverbaar en geprijsd inclusief de volgende af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 2.000 KG inclusief zwarte licht metalen velgen (zie foto)
  • Lattenbodem en opvulmatras tussen de 1-persoons bedden
  • Hoeslakenset 1-persoons bedden
  • Hoeslaken voor het opvulmatras
  • TV-beugel (niet afgebeeld)
  • Deco-pakket
  • Bekleding: Almeria
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Bianco Selection 515 SG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 637 cm Totale lengte: 751 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.373 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 627 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 190 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering