Fendt Bianco Selection 465 TG Voorraad, incl. opties

nieuw
Er is in deze Fendt Bianco Selection 465 TG, van modeljaar 2024, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Het laadvermogen bedraagt 557 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het servicelui...
lees meer

Fendt Bianco Selection 465 TG Voorraad, incl. opties

Er is in deze Fendt Bianco Selection 465 TG, van modeljaar 2024, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Het laadvermogen bedraagt 557 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (98 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De twee aparte bedden waarover de caravan beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de caravan, in combinatie met de ringverwarming, op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Deze Fendt Bianco Selection 465 TG is uit voorraad leverbaar en geprijsd inclusief de volgende af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 1.800 KG inclusief zwarte lichtmetalen velgen (zie foto)
  • Vloerverwarming
  • Bekleding: Almeria
Wilt u meer informatie over deze Fendt Bianco Selection 465 TG? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 589 cm Totale lengte: 703 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.243 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.800 kg Laadvermogen: 557 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 200 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering