Fendt Apero 465 TG Model 2024, bekl. Sunset

nieuw
In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt, kunt u slapen met 4 personen. De caravan is van het bouwjaar 2024. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 468 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikb...
lees meer

Fendt Apero 465 TG Model 2024, bekl. Sunset

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt, kunt u slapen met 4 personen. De caravan is van het bouwjaar 2024. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 468 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (96 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • As-verhoging naar 1.700 KG.
  • Lattenbodem en opvulmatras tussen de 1-persoons bedden
  • Bekleding: Sunset
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Apero 465 TG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 589 cm Totale lengte: 703 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.232 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 468 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 200 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering