Fendt Bianco Selection 515 SKM Model 2024, bekl. Almeria

nieuw
In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt, kunt u genieten van een heerlijke kampeervakantie. De caravan is van het bouwjaar 2024. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt door het verhoogde laadvermogen namelijk 622 kilo. Het ha...
lees meer

Fendt Bianco Selection 515 SKM Model 2024, bekl. Almeria

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt, kunt u genieten van een heerlijke kampeervakantie. De caravan is van het bouwjaar 2024. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt door het verhoogde laadvermogen namelijk 622 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. De middenkeuken, waar de caravan over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een ruime koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. Aan de achterzijde bevind zich een dwars stapelbed. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Deze caravan wordt geleverd inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 2.000 KG inclusief licht metalen velgen
  • Vloerverwarming
  • Bekleding: Almeria
Deze caravan is momenteel uitverkocht en wordt juni 2024 weer binnen verwacht!

Bent u geïnteresseerd in deze Fendt Bianco Selection 515 SKM? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Dwarsbed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 637 cm Totale lengte: 751 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.378 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 622 kg
Slapen: 2-persoonsbed: 208 x 140 cm stapelbed: 202 x 72 cm Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 5
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering
Matras Comfortschuim