Fendt Bianco Selection 550 SKM Model 2024, Bekl. Almeria

nieuw
Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt is van bouwjaar 2024. In deze caravan beschikt u over slaapgelegenheid voor 5 personen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 602 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van bu...
lees meer

Fendt Bianco Selection 550 SKM Model 2024, Bekl. Almeria

Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt is van bouwjaar 2024. In deze caravan beschikt u over slaapgelegenheid voor 5 personen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 602 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (133 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een ingebouwd cassettetoilet. Tevens is er een wastafel aanwezig.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Door de vloerverwarming ervaart u altijd een behaaglijk gevoel in de caravan.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Deze caravan is uitgevoerd en geprijsd inclusief de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • Asverhoging naar 2000 kg inclusief aluminium velgen
  • Vloerverwarming
  • Bekleding Almeria
Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Frans bed Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 657 cm Totale lengte: 772 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.398 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 602 kg
Slapen: 2-persoonsbed: 200 x 140 cm stapelbed: 202 x 72 cm Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 5
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering
Matras Comfortschuim