LMC Vivo 580 D Mover, luifel, fietsendr.

Deze LMC Vivo 580 D uit 2021 biedt u een praktische indeling zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Samen met het grote dakluik zorgt het panoramadak, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u...
lees meer

LMC Vivo 580 D Mover, luifel, fietsendr.

Deze LMC Vivo 580 D uit 2021 biedt u een praktische indeling zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Samen met het grote dakluik zorgt het panoramadak, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het riante laadvermogen van 474 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Al-Ko mover snel op de gewenste plaats zetten. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De aan de voorzijde van de caravan gemonteerde keuken is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De koelkast (142 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet. Tevens bevindt zich hier ook de douchegelegenheid.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Op koudere dagen wordt de verwarming bijgestaan door de comfortabele, aanvullende vloerverwarming.

U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.

Bent u geïnteresseerd in deze LMC Vivo 580 D? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2021 Modeljaar: 2021
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Kopkeuken Sanitair: Achter-opstelling Zit: Zijzitgroep
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 650 cm Totale lengte: 790 cm Breedte: 233 cm Hoogte: 257 cm Sta-hoogte: 195 cm Gewicht: 1.326 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.800 kg Laadvermogen: 474 kg
Slapen: frans bed: 200 x 135 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
AL-KO Big Foots
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Luifel
Panoramadak
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming