Fendt Apero 515 SG Model 2024, bekl. Sunset

nieuw
Deze Fendt Apero 515 SG biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen, ook van buitenaf, makkelijk bereikbaar. De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De keu...
lees meer

Fendt Apero 515 SG Model 2024, bekl. Sunset

Deze Fendt Apero 515 SG biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen, ook van buitenaf, makkelijk bereikbaar.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De koelkast (133 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

In de 2 aparte bedden in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • Lattenbodem en opvulmatras tussen de 1-persoons bedden € 475,00
  • Bekleding Sunset
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Apero 515 SG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 637 cm Totale lengte: 751 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.357 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 343 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 190 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering