Fendt Bianco Selection 515 SG Model 2024, bekl. Almeria

nieuw
In deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Fendt, beschikt u over 4 slaapplaatsen. Deze caravan is gebouwd in 2024. Deze caravan heeft een laadvermogen van 327 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar. In de praktische rondzit waarmee de carav...
lees meer

Fendt Bianco Selection 515 SG Model 2024, bekl. Almeria

In deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Fendt, beschikt u over 4 slaapplaatsen. Deze caravan is gebouwd in 2024. Deze caravan heeft een laadvermogen van 327 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast (133 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek optie tegen meerprijs:
  • Lattenbodem + opvulmatras tussen de 1-persoons bedden € 475,00
  • Bekleding Almeria
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Bianco Selection 515 SG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 637 cm Totale lengte: 751 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.373 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 327 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 190 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering