Fendt Apero 495 SKM Model 2024, incl. opties

nieuw
U heeft in deze praktisch ingerichte Fendt Apero 495 SKM van bouwjaar 2024, de beschikking over slaapgelegenheid voor 5 personen. Het laadvermogen bedraagt 481 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen...
lees meer

Fendt Apero 495 SKM Model 2024, incl. opties

U heeft in deze praktisch ingerichte Fendt Apero 495 SKM van bouwjaar 2024, de beschikking over slaapgelegenheid voor 5 personen. Het laadvermogen bedraagt 481 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Twee personen vinden voldoende plaats in het ruime dwars geplaatste bed. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

De verkoopprijs van deze Fendt Apero 495 SKM is inclusief de volgende af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 1.800 KG incl. licht metalen velgen
  • Deko-pakket
  • Bekleding Spring
Bent u geïnteresseerd in deze Fendt Apero 495 SKM? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Dwarsbed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 607 cm Totale lengte: 722 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.319 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.800 kg Laadvermogen: 481 kg
Slapen: 2-persoonsbed: 208 x 140 cm stapelbed: 202 x 72 cm Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 5
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering
Matras Comfortschuim