Fendt Bianco Selection 465 TG Model 2024, bekl. Almeria

nieuw
Deze caravan van het merk Fendt uit 2024 biedt u een praktische inrichting waarbij u de beschikking heeft over 4 slaapplaatsen. Door het riante laadvermogen van 457 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaa...
lees meer

Fendt Bianco Selection 465 TG Model 2024, bekl. Almeria

Deze caravan van het merk Fendt uit 2024 biedt u een praktische inrichting waarbij u de beschikking heeft over 4 slaapplaatsen. Door het riante laadvermogen van 457 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (98 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • As-verhoging naar 1.700 KG € 680,00
  • Deko-pakket € 144,00
  • Lattenbodem + opvulmatras tussen de 1-persoons bedden € 475,00
  • Bekleding; Almeria
Past deze Fendt Bianco Selection 465 TG helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 589 cm Totale lengte: 703 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.243 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 457 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 200 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering