Fendt Apero 560 SKM Model 2024, incl. opties

nieuw
Deze Fendt Apero 560 SKM biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 5 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2024. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 530 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van bu...
lees meer

Fendt Apero 560 SKM Model 2024, incl. opties

Deze Fendt Apero 560 SKM biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 5 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2024. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 530 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de caravan over een centraal geplaatste rondzit. Deze handige rondzit kan ook dienen als slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. De 14 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast (133 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Kinderen zullen zich direct op hun gemak voelen in het goed bereikbare, langs geplaatste stapelbed. Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet. Douchen in de caravan is ook mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De ingebouwde vloerverwarming zorgt voor een heerlijk warme vloer en voeten.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

De verkoopprijs van deze Fendt Apero 560 SKM is inclusief de volgende af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 2.000 KG incl. zwarte licht metalen velgen
  • Vloerverwarming
  • Douche pakket bestaande uit: City vaste wateraansluiting, extra grote 45 liter watertank en een extra grote 14 liter boiler.
  • Bekleding: Spring
Wilt u meer informatie over deze Fendt Apero 560 SKM? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Stapelbed lengte Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 657 cm Totale lengte: 772 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.470 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 530 kg
Slapen: 2-persoonsbed: 200 x 160 cm stapelbed: 190 x 75 cm Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 5
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
45 Liter watertank
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Vaste wateraansluiting
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering