Fendt Apero 495 SFB Model 2024, bekl. Spring

nieuw
Deze Fendt Apero 495 SFB is gebouwd in 2024 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 394 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook v...
lees meer

Fendt Apero 495 SFB Model 2024, bekl. Spring

Deze Fendt Apero 495 SFB is gebouwd in 2024 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 394 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (133 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet. tevens is een wastafel aanwezig in deze caravan.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fendt Apero 495 SFB kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 607 cm Totale lengte: 722 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.306 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 394 kg
Slapen: frans bed: 205 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering