Fendt Apero 495 SG Model 2024, bekl. Sunset

nieuw
Deze Fendt Apero 495 SG is gebouwd in 2024 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 380 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uit...
lees meer

Fendt Apero 495 SG Model 2024, bekl. Sunset

Deze Fendt Apero 495 SG is gebouwd in 2024 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 380 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De koelkast (133 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • Lattenbodem en opvulmatras tussen de 1-persoons bedden € 475,00
  • Bekleding: Sunset
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Apero 495 SG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 607 cm Totale lengte: 722 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.320 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 380 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 190 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering