Fendt Bianco Selection 465 SFB Model 2024, bekl. Almeria

nieuw
Deze praktisch ingedeelde Fendt Bianco Selection 465 SFB is van 2024. U heeft met deze caravan alle mogelijkheden om te genieten van uw kampeervakantie. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 443 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel b...
lees meer

Fendt Bianco Selection 465 SFB Model 2024, bekl. Almeria

Deze praktisch ingedeelde Fendt Bianco Selection 465 SFB is van 2024. U heeft met deze caravan alle mogelijkheden om te genieten van uw kampeervakantie. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 443 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. Er is een 5 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In deze comfortabele caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • As-verhoging naar 1.700 KG € 680,00
  • Bekleding Almeria
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fendt Bianco Selection 465 SFB kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 589 cm Totale lengte: 703 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.257 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 443 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering