Fendt Tendenza 515 SG Model 2024, bekl. Cannes

nieuw
Deze Fendt Tendenza 515 SG van modeljaar 2024 biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Het laadvermogen bedraagt 606 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage. De ri...
lees meer

Fendt Tendenza 515 SG Model 2024, bekl. Cannes

Deze Fendt Tendenza 515 SG van modeljaar 2024 biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Het laadvermogen bedraagt 606 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (154 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een extra grote XL uitvoering. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

Deze caravan is uitgerust met de volgende af-fabriek optie's tegen meerprijs:

  • As-verhoging naar 2.000 KG. € 885,00
  • Combi 4E (uitbreiding elektrisch element) € 670,00
  • Bekleding: Cannes
Past deze Fendt Tendenza 515 SG helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 637 cm Totale lengte: 751 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.394 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 606 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 190 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Tapijtloperset
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Combi 4E kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras Comfortschuim