Hobby Prestige 720 UKFE Mover, Luifel, airco enz.

Door de 7 slaapplaatsen in deze door Hobby gebouwde Prestige 720 UKFE (modeljaar 2019, bouwjaar 2021) kunt u er ook met een groter gezin mee op pad. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het la...
lees meer

Hobby Prestige 720 UKFE Mover, Luifel, airco enz.

Door de 7 slaapplaatsen in deze door Hobby gebouwde Prestige 720 UKFE (modeljaar 2019, bouwjaar 2021) kunt u er ook met een groter gezin mee op pad. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 634 kilo. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de Enduro mover. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. Met deze caravan mag u 100 kilometer per uur rijden op de Duitse Autobahn, hij wordt namelijk met een Tempo 100 sticker en certificaat geleverd.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Hobby caravan heeft onder andere een afzuigkap om overtollige warmte en kooklucht af te kunnen voeren. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Er is een 5 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (155 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Het langs geplaatste stapelbed is prima geschikt voor kleine kinderen en is goed toegankelijk. U kunt zich in deze caravan lekker even opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Het grote dakluik, in combinatie met de airco, zorgt voor een prettig binnenklimaat tijdens warme dagen. Op koudere dagen wordt de verwarming bijgestaan door de comfortabele, aanvullende vloerverwarming.

Deze caravan is voorzien van een Salora 24 inch televisie (zonder garantie) zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby Prestige 720 UKFE kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2021 Modeljaar: 2019
Indelingen: Bed: Stapelbed lengte Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Totale lengte: 903 cm Breedte: 250 cm Gewicht: 1.866 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.500 kg Laadvermogen: 634 kg
Slapen: Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 7
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Gasaansluiting aan voortentzijde
Lader
Omvormer
Reservewiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
TUV-certificaat (100km/u)
Voortent stopcontact
Keuken
Afzuigkap
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Indirecte verlichting
Led verlichting onder de luifel
Leeslampjes
Luifel
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Vaste wateraansluiting
Verwarming
Airconditioning
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming