Fendt Diamant 650 GDW Model 2024, incl. opties

nieuw
Deze exclusieve caravan van het merk Fendt is voorzien van een hoogwaardige, luxueuze inrichting. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendig. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraag...
lees meer

Fendt Diamant 650 GDW Model 2024, incl. opties

Deze exclusieve caravan van het merk Fendt is voorzien van een hoogwaardige, luxueuze inrichting. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendig. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 605 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De luxueuze keuken van deze Fendt caravan is geheel compleet uitgevoerd, met bijvoorbeeld een oven, om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. De 10 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast (177 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een extra grote XL uitvoering. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Douchen in de caravan is ook mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Door de vloerverwarming ervaart u altijd een behaaglijk gevoel in de caravan.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

De verkoopprijs van deze Fendt Diamant 650 GDW is inclusief de volgende af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 2.500 KG
  • City vaste wateraansluiting
  • GFK, hagelbestendig dak
  • Zingst lederen bekleding
Past deze Fendt Diamant 650 GDW helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 746 cm Totale lengte: 860 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 265 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.895 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.500 kg Laadvermogen: 605 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 205 x 90 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
AL-KO Big Foots
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Grill
Koelkast
Ladekast
Oven
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Lederen bekleding
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Panorama dakluik Skylight
Tapijtloperset
Sanitair
45 Liter watertank
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Vaste wateraansluiting
Verwarming
Alde vloeistofverwarming
Alde warmwater CV installatie
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras Comfortschuim