Fendt Diamant 560 DW Model 2024, incl. opties

nieuw
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Fendt Diamant 560 DW, die is gebouwd in 2024, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendig. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen e...
lees meer

Fendt Diamant 560 DW Model 2024, incl. opties

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Fendt Diamant 560 DW, die is gebouwd in 2024, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendig. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 366 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De keuken van deze caravan van Fendt is luxe uitgevoerd, u treft er onder meer een oven, waarmee u uw dagelijkse verse broodjes kunt afbakken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De XL koelkast (177 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. In de caravan kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte achter het slaapgedeelte.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de caravan op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.

U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

De verkoopprijs van deze Fendt Diamant 560 DW is inclusief de onderstaande af-fabriek optie's:
  • GFK, hagelbestendig dak
  • City vaste wateraansluiting
Past deze Fendt Diamant 560 DW helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Achter-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 656 cm Totale lengte: 771 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.634 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 366 kg
Slapen: frans bed: 195 x 155 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
AL-KO Big Foots
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Grill
Koelkast
Ladekast
Oven
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Panorama dakluik Skylight
Tapijtloperset
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Vaste wateraansluiting
Verwarming
Alde vloeistofverwarming
Alde warmwater CV installatie
Vloerverwarming