Fendt Diamant 560 SD Combi 6E,slaapset,Faro

nieuw
Deze luxueuze caravan van het merk Fendt heeft 4 slaapplaatsen en is van bouwjaar 2023. Door de aanwezigheid van zowel een panoramadak als een groot dakluik is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze caravan aanwezig. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf mak...
lees meer

Fendt Diamant 560 SD Combi 6E,slaapset,Faro

Deze luxueuze caravan van het merk Fendt heeft 4 slaapplaatsen en is van bouwjaar 2023. Door de aanwezigheid van zowel een panoramadak als een groot dakluik is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze caravan aanwezig. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De luxueuze keuken van deze Fendt caravan is geheel compleet uitgevoerd, met bijvoorbeeld een oven, om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (177 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een extra grote XL uitvoering. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Door de vloerverwarming ervaart u altijd een behaaglijk gevoel in de caravan.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

De verkoopprijs is inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
Combi 6E (toevoeging electrisch element)
Slaapset
Bekleding: Faro
Verkoopprijs Fendt inclusief optie's € 48.895 Nu voor € 44.983. Uw voordeel € 3.912

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Diamant 560 SD of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2023 Modeljaar: 2023
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Achter-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 656 cm Totale lengte: 771 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.583 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 417 kg
Slapen: frans bed: 195 x 155 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
AL-KO Big Foots
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Oven
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Panorama dakluik Skylight
Panoramadak
Tapijtloperset
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Combi 6E kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras Comfortschuim