Fendt Apero 495 SG Lattenbodem, bekl. Spring

nieuw
Deze Fendt Apero 495 SG biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Deze caravan heeft een laadvermogen van 379 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage. U kunt gezellig...
lees meer

Fendt Apero 495 SG Lattenbodem, bekl. Spring

Deze Fendt Apero 495 SG biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Deze caravan heeft een laadvermogen van 379 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast (133 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

De verkoopprijs is inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
  • Lattenbodem en opvulmatrassen tussen de 1-persoons bedden
  • Bekleding Spring.
Verkoopprijs Fendt inclusief optie's € 31.865 Nu voor € 29.634. Uw voordeel € 2.231

Bent u geïnteresseerd in deze Fendt Apero 495 SG? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2023 Modeljaar: 2023
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 607 cm Totale lengte: 722 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.321 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 379 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 190 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering