Fendt Apero 465 SFB 1700 as, deko + slaap set

nieuw
Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt is van bouwjaar 2023. In deze caravan beschikt u over slaapgelegenheid voor 4 personen. Het laadvermogen bedraagt 467 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk...
lees meer

Fendt Apero 465 SFB 1700 as, deko + slaap set

Deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt is van bouwjaar 2023. In deze caravan beschikt u over slaapgelegenheid voor 4 personen. Het laadvermogen bedraagt 467 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een 5 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Ook vindt u in deze caravan een wastafel om u op te frissen, alsmede een toiletruimte met een ingebouwd cassettetoilet.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

De verkoopprijs is inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 1.700 KG.
  • Slaapset
  • Deko-pakket plus
  • Sunset stoffering
Verkoopprijs Fendt inclusief optie's € 31.281 Nu voor € 29.091. Uw voordeel € 2.190

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fendt Apero 465 SFB kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2023 Modeljaar: 2023
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 589 cm Totale lengte: 703 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.233 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 467 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering