Fendt Apero 515 SG Lattenbodem + opvulmatras

nieuw
In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt, kunt u genieten van uw kampeervakantie. De caravan is van het bouwjaar 2023. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 349 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf...
lees meer

Fendt Apero 515 SG Lattenbodem + opvulmatras

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt, kunt u genieten van uw kampeervakantie. De caravan is van het bouwjaar 2023. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 349 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

De verkoopprijs is inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
  • Lattenbodem met opvulmatras tussen de 1-persoons bedden
  • Bekleding: Sunset
Verkoopprijs Fendt inclusief optie's € 32.715 Nu voor € 30.425. Uw voordeel € 2.290

Past deze Fendt Apero 515 SG helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2023 Modeljaar: 2023
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 637 cm Totale lengte: 751 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.351 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 349 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 190 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering