Fendt Tendenza 650 SFDW Skydak, GFK, 2500as, city

nieuw
Deze Fendt Tendenza 650 SFDW van bouwjaar 2023 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendiger. Door het riante laadvermogen van 752 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkeli...
lees meer

Fendt Tendenza 650 SFDW Skydak, GFK, 2500as, city

Deze Fendt Tendenza 650 SFDW van bouwjaar 2023 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendiger. Door het riante laadvermogen van 752 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De luxueuze keuken van deze Fendt caravan is geheel compleet uitgevoerd, met bijvoorbeeld een oven met grill functie, om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Een ingebouwde 8 liter boiler voorziet u van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (177 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

In de ruime badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Op koudere dagen wordt de verwarming bijgestaan door de comfortabele, aanvullende vloerverwarming.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

De Verkoopprijs van deze caravan is inclusief de onderstaande af-fabriek optie's:
  • As-verhoging naar 2500 KG.
  • GFK hagelbestendig dak
  • City vaste wateraansluiting
  • Panorama dakluik Skylight met LED-verlichting
  • Bekleding speciale uitvoering
Verkoopprijs Fendt inclusief optie's € 55.195 Nu voor € 50.779. Uw voordeel € 4.416

Wilt u meer informatie over deze Fendt Tendenza 650 SFDW? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2023 Modeljaar: 2023
Indelingen: Bed: Queensbed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Achter-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 741 cm Totale lengte: 855 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 265 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.748 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.500 kg Laadvermogen: 752 kg
Slapen: 2-persoonsbed: 190 x 150 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Grill
Koelkast
Ladekast
Oven
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Panorama dakluik Skylight
Tapijtloperset
Sanitair
45 Liter watertank
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Vaste wateraansluiting
Verwarming
Alde vloeistofverwarming
Alde warmwater CV installatie
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras Comfortschuim