Fendt Bianco Activ 465 SFH Combi 4E

nieuw
In deze comfortabel uitgevoerde caravan Bianco Activ 465 SFH, gebouwd door Fendt in 2023, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie. Door het riante laadvermogen van 388 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken...
lees meer

Fendt Bianco Activ 465 SFH Combi 4E

In deze comfortabel uitgevoerde caravan Bianco Activ 465 SFH, gebouwd door Fendt in 2023, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie. Door het riante laadvermogen van 388 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

U vindt in de caravan onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast (133 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In deze comfortabele caravan vindt u behalve een wastafel ook een toiletruimte met een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

De verkoopprijs is inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
  • Combi 4E ( Electrisch element toegevoegd )
  • Bekledingsvariant Alicante
Verkoopprijs Fendt inclusief optie's € 32.003 Nu voor € 29.763. Uw voordeel € 2.240

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Bianco Activ 465 SFH of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2023 Modeljaar: 2023
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 589 cm Totale lengte: 703 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.312 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 388 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Combi 4E kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering