Fendt Bianco Activ 515 SGE Combi 4E, lattenbodem

nieuw
Deze Fendt Bianco Activ 515 SGE biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 318 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. De han...
lees meer

Fendt Bianco Activ 515 SGE Combi 4E, lattenbodem

Deze Fendt Bianco Activ 515 SGE biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 318 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast (133 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De twee aparte bedden waarover de caravan beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. De stabilisatorkoppeling van deze caravan zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag.

De verkoopprijs is inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
  • Lattenbodem en opvulmatrassen tussen de 1-persoons bedden
  • Uitbreiding Combi 4 naar Combi 4E, elektrisch element toegevoegd
  • Bekledingsvariant Alicante
Verkoopprijs Fendt inclusief optie's € 34.468 Nu voor € 32.055. Uw voordeel € 2.413

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Bianco Activ 515 SGE of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2023 Modeljaar: 2023
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 637 cm Totale lengte: 751 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.382 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 318 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 200 x 85 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Rookmelder
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Combi 4E kachel
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering
Uittrekbare lattenbodem