Van den Elzen caravans

van den elzen caravans en recreatie

Dé kampeerwinkel van Brabant

In onze kampeerwinkel vindt u vrijwel alles om uw vakantie heerlijk ontspannen en soepel te laten verlopen. In het grote assortiment heeft u een ruime keuze uit technische accessoires, kampeerartikelen, kampeermeubels, tenten en luifels van grote merken, zoals Thule, Unico, 123, Thetford, Bo-Camp en Travelvision. Het assortiment van Van den Elzen caravans en recreatie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten, zodat u altijd voorzien bent van de nieuwste snufjes.

Technische accessoires

Technische accessoires

Van den Elzen caravans en recreatie heeft een groot aanbod in technische accessoires voor uw caravan. Met deze accessoires verhoogt u het kampeercomfort en de veiligheid van uw caravan. Gasflessen van Campingaz, fietsendragers van Thule, movers van Truma en airco’s van Dometic en nog veel meer vindt u in het uitgebreide assortiment van Van den Elzen caravans en recreatie.

Technische accessoires

Fietsendragers

We nemen steeds vaker de fiets mee naar onze vakantiebestemming en daarom is een fietsendrager erg handig om te hebben. Van den Elzen caravans en recreatie heeft een breed assortiment op het gebied van fietsendragers voor iedere caravan of camper. Zo vind je bij ons disseldragers en dragers voor achterop uw caravan of camper van onder andere Enduro, Thule en Beaut. Daarnaast verkopen wij verschillende fietsendragers voor op uw auto, zoals de Pro User Diamant serie en de Spinder Xplorer. Heerlijk om op uw vakantiebestemming rond te fietsen en te genieten van de natuur en gezellige dorpjes.

Fietsendragers
Fietsendragers
Kampeerartikelen

Kampeerartikelen

Ook voor kampeerartikelen kunt u bij van den Elzen caravans en recreatie naar hartenlust winkelen. Zo wordt koken een feestje met de grills van Cadac, zorgen de slaapmatten van Kampa voor een rustgevende vakantie en zorgen de ventilatoren van Eurom voor een aangename temperatuur in uw caravan of camper. Neem voor deze artikelen, en nog veel meer, een kijkje in onze webshop of bezoek onze kampeerwinkel.

Kampeerartikelen

Kampeermeubelen

Voor kampeermeubelen kunt u altijd terecht bij Van den Elzen caravans en recreatie. Zo bieden wij een ruim assortiment aan van kampeermeubelen, zoals kampeerstoelen, tafels en ligbedden. Met merken als Bo-Camp, Dometic en Campart, zit er altijd een product toe dat aansluit bij uw kampeerwensen. Neem voor deze artikelen, en nog veel meer, een kijkje in onze webshop of bezoek onze kampeerwinkel.

Kampeermeubelen
Kampeermeubelen
Tenten & luifels

Tenten & luifels

Een voortent of luifel is een verlenging van uw caravan, zodat u de ruimte op vakantie optimaal kunt benutten. Met een voortent zit u ook tijdens minder mooi weer heerlijk warm en droog en met een luifel zit u lekker buiten, maar toch uit de zon. Van den Elzen heeft verschillende voortenten van de merken Unico, Isabella, Walker, Ventura, Doréma en Starcamp in het assortiment. Ook voor bijzettenten, parasols, schaduwdoeken, windschermen en accessoires voor uw voortent of luifel kunt u bij ons terecht.

Tenten & luifels