Dé kampeerwinkel van Brabant

In onze kampeerwinkel vindt u vrijwel alles om uw vakantie heerlijk ontspannen en soepel te laten verlopen. In het grote assortiment heeft u een ruime keuze uit technische accessoires, kampeerartikelen, tenten en luifels van grote merken, zoals Thule, Unico, 123, Thetford, Bo-Camp en Travelvision. Het assortiment van van den Elzen caravans en recreatie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten, zodat u altijd voorzien bent van de nieuwste snufjes.

Technische accessoires

Van den Elzen caravans en recreatie heeft een groot aanbod in technische accessoires voor uw caravan. Met deze accessoires verhoogt u het kampeercomfort en de veiligheid van uw caravan. Gasflessen van Campingaz, fietsendragers van Thule, movers van Truma en airco’s van Dometic en nog veel meer vindt u in het uitgebreide assortiment van van den Elzen caravans en recreatie.

Kampeerartikelen

Ook voor kampeerartikelen kunt u bij van den Elzen caravans en recreatie naar hartenlust winkelen. De mooie kampeerstoelen van Bo-Camp of Travellife tillen uw zitcomfort naar een hoger niveau, koken wordt een feestje met de grills van Cadac en de slaapmatten van Kampa zorgen voor een rustgevende vakantie. Neem voor deze artikelen, en nog veel meer, een kijkje in onze webshop of bezoek onze kampeerwinkel.

Tenten en luifels

Een voortent of luifel is een verlenging van uw caravan, zodat u de ruimte op vakantie optimaal kunt benutten. Met een voortent zit u ook tijdens minder mooi weer heerlijk warm en droog en met een luifel zit u lekker buiten, maar toch uit de zon. Van den Elzen heeft verschillende voortenten van de merken Unico, Isabella, Walker, Ventura, Doréma en Starcamp in het assortiment. Ook voor bijzettenten, parasols, schaduwdoeken, windschermen en accessoires voor uw voortent of luifel kunt u bij ons terecht.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.