Heeft u interesse in een nieuwe caravan? Met trots zijn wij de grootste Fendt-dealer van Nederland en hebben wij in 2019 ook Tabbert aan ons assortiment toegevoegd. In de ruime showroom staan gemiddeld 35 verschillende caravans die u kunt komen bekijken.

Ook wanneer u liever een overjarige of gebruikte caravan wilt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Fendt caravans

Fendt heeft zes verschillende modellen, namelijk de Saphir, Bianco Selection, Bianco Activ, Tendenza, Opal en Diamant. Bij deze zes modellen heeft u keuze uit 30 uitvoeringen in totaal. Nagenoeg elke uitvoering kunt u in onze showroom komen bekijken. Fendt staat al jarenlang voor maximale functionaliteit, hoogwaardig binnenwerk en overtuigende kwaliteit.

Bekijk wat de vele verschillende modellen en uitvoeringen van Fendt u te bieden hebben.

Tabbert caravans

Sinds 2019 zijn wij dealer geworden van Tabbert caravans. Tabbert heeft een ruim aanbod met zeven verschillende modellen, namelijk de Rossini, Booster, Da Vinci Finest Edition, Da Vinci, Vivaldi, Puccini en Cellini. Deze zes modellen beschikken in totaal over 32 verschillende uitvoeringen. Zo zit er vrijwel altijd een caravan tussen die bij u past. Tabbert staat voor premium kwaliteit, innovatie en design.

Bekijk wat de vele verschillende modellen en uitvoeringen van Fendt u te bieden hebben.

Voorraad nieuw

Op de website kunt u precies zien welke caravans wij op dat moment in de showroom hebben staan. Zo voorkomt u teleurstellingen wanneer de caravan van uw voorkeur wilt komen bekijken en deze er niet staat. Bekijk onze actuele voorraad caravans in de showroom

“Overjarige” caravans

Ook de caravans van het voorgaande modeljaar gunnen wij de kans op een eerste eigenaar. Daarom bieden wij ook overjarige caravans aan. Deze caravans krijgen van ons een mooie prijs of worden aangekleed met opties en accessoires. Bekijk onze actuele voorraad overjarige caravans.

Occasions

Bij ons vindt u een groot aanbod tweedehandse caravans. Deze caravans zijn allemaal jong gebruikt en in een goede staat. Wanneer u een occasion bij ons aanschaft krijgt deze standaard een BOVAG onderhoudsbeurt en 1 jaar BOVAG garantie. Bekijk onze actuele voorraad occasions.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.