Fendt Apero 465 SFB Model 2024, bekl. Almeria

nieuw
U heeft in deze praktisch ingerichte Fendt Apero 465 SFB van bouwjaar 2024, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 469 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het servi...
lees meer

Fendt Apero 465 SFB Model 2024, bekl. Almeria

U heeft in deze praktisch ingerichte Fendt Apero 465 SFB van bouwjaar 2024, de beschikking over slaapgelegenheid voor 4 personen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 469 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast (133 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In deze caravan vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Deze caravan is uitgevoerd met de onderstaande af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • As verhoging naar 1.700 KG. € 680,00
  • Bekleding: Almeria
Bent u geïnteresseerd in deze Fendt Apero 465 SFB? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 589 cm Totale lengte: 703 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.231 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 469 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering