Tabbert Da Vinci 550 DM Model 2024, incl. opties

nieuw
Deze Tabbert Da Vinci 550 DM heeft een doordachte indeling waarbij u beschikt over slaapgelegenheid voor 5 personen. De caravan is van bouwjaar 2024. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Tabbert caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Het meenemen van al uw reisbagage in de...
lees meer

Tabbert Da Vinci 550 DM Model 2024, incl. opties

Deze Tabbert Da Vinci 550 DM heeft een doordachte indeling waarbij u beschikt over slaapgelegenheid voor 5 personen. De caravan is van bouwjaar 2024. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Tabbert caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 592 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (133 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Deze caravan biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.

Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Deze Tabbert Da Vinci 550 DM is uitgevoerd en geprijsd inclusief de volgende af fabriek opties:
  • Premium exterieur pakket
  • Premium interieur pakket
  • Design interieur pakket
  • Ambiente pakket
  • Styling pakket
  • 230 Volt buitenstopcontact inclusief antenne aansluiting
  • Vloerverwarming
  • Apothekerskast
  • Garagedeur rechts 60 x 95 CM.
  • As verhoging naar 2.000 KG
  • Bekleding: Active Soft Carbon
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Tabbert Da Vinci 550 DM of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 659 cm Totale lengte: 790 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 265 cm Sta-hoogte: 196 cm Gewicht: 1.408 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 592 kg
Slapen: frans bed: 200 x 156 cm stapelbed: 208 x 76 cm Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 5
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
AL-KO Big Foots
Disselafdekking
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Voortent stopcontact
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming