Tabbert Da Vinci 540 E Model 2024, incl. opties

nieuw
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Tabbert Da Vinci 540 E de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Tabbert caravan hagelbestendig. Door het riante laadvermogen van 590 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkeli...
lees meer

Tabbert Da Vinci 540 E Model 2024, incl. opties





U heeft in deze comfortabel ingedeelde Tabbert Da Vinci 540 E de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Tabbert caravan hagelbestendig. Door het riante laadvermogen van 590 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De koelkast (133 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de caravan op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Deze Tabbert Da Vinci 540 E is uitgevoerd en geprijsd inclusief de volgende af fabriek opties:
  • Premium exterieur pakket
  • Premium interieur pakket
  • Ambiente pakket
  • Styling pakket
  • Opbouwdeur Tabbert Premium
  • 230 Volt buitenstopcontact inclusief antenne aansluiting
  • Lattenbodem en opvulmatras tussen de 1-persoons bedden
  • Vloerverwarming
  • Apothekerskast
  • As verhoging naar 2.000 KG
  • Bekleding: Active Soft Carbon
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Tabbert Da Vinci 540 E of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Totale lengte: 790 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 265 cm Sta-hoogte: 196 cm Gewicht: 1.410 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 590 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 188 x 86 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
AL-KO Big Foots
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Voortent stopcontact
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren
Lattenbodem tussen de bedden
Tabbert Comfort Slaapsysteem