Fendt Bianco Selection 465 SFB Voorraad, incl. opties

nieuw
Deze Fendt Bianco Selection 465 SFB uit 2024 heeft een doordachte indeling en biedt u daardoor genoeg zit- en slaapgelegenheid alsook de nodige bergruimte. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 543 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf...
lees meer

Fendt Bianco Selection 465 SFB Voorraad, incl. opties

Deze Fendt Bianco Selection 465 SFB uit 2024 heeft een doordachte indeling en biedt u daardoor genoeg zit- en slaapgelegenheid alsook de nodige bergruimte. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 543 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (133 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Behalve een badkamer met een ingebouwd cassettetoilet beschikt deze caravan ook over een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Deze Fendt Bianco Selection 465 SFB is uit voorraad leverbaar en geprijsd inclusief de volgende af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 1.800 KG inclusief zwarte lichtmetalen velgen (zie afbeelding)
  • TV-beugel
  • Deco-pakket
  • Hoeslaken
  • Bekleding: Almeria
Wilt u meer informatie over deze Fendt Bianco Selection 465 SFB? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 589 cm Totale lengte: 703 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.257 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.800 kg Laadvermogen: 543 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering