Fendt Tendenza 560 SG Model 2024, incl. opties

nieuw
Deze Fendt Tendenza 560 SG biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 4 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2024. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendig. Het laadvermogen bedraagt 526 kilo, zodat u al uw vakanti...
lees meer

Fendt Tendenza 560 SG Model 2024, incl. opties

Deze Fendt Tendenza 560 SG biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 4 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2024. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Fendt caravan hagelbestendig. Het laadvermogen bedraagt 526 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (154 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een extra grote XL uitvoering. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de caravan op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Deze Fendt Tendenza 560 SG is uitgevoerd en geprijsd inclusief de volgende af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 2.000 KG.
  • Combi 6E (uitbreiding elektrisch element)
  • Lattenbodem + opvulmatras tussen de 1-persoons bedden
  • GFK, hagelbestendiger dak
  • Vloerverwarming
Bent u geïnteresseerd in deze Fendt Tendenza 560 SG? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 657 cm Totale lengte: 772 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 266 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.474 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 526 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 200 x 90 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Tapijtloperset
Sanitair
45 Liter watertank
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Combi 6E kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras Comfortschuim