Fendt Tendenza 650 SFDW Model 2024, incl. opties

nieuw
Deze Fendt Tendenza 650 SFDW uit 2024 biedt u een praktische inrichting, daardoor heeft u de beschikking over voldoende zit- en slaapgelegenheid. Door het gebruik van GFK heeft deze Fendt caravan een hagelbestendig dak. Door het riante laadvermogen van 779 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelij...
lees meer

Fendt Tendenza 650 SFDW Model 2024, incl. opties

Deze Fendt Tendenza 650 SFDW uit 2024 biedt u een praktische inrichting, daardoor heeft u de beschikking over voldoende zit- en slaapgelegenheid. Door het gebruik van GFK heeft deze Fendt caravan een hagelbestendig dak. Door het riante laadvermogen van 779 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De luxueuze keuken van deze Fendt caravan is geheel compleet uitgevoerd, met bijvoorbeeld een oven, om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Er is een 8 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De XL koelkast (177 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Douchen in de caravan is ook mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

De verkoopprijs van deze Fendt Tendenza 650 SFDW is inclusief de volgende af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 2.500 KG
  • GFK, hagelbestendig dak
  • Panorama dakluik Skylight met LED verlichting
  • City vaste wateraansluiting
  • Bekleding Cannes
Wilt u meer informatie over deze Fendt Tendenza 650 SFDW? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2024 Modeljaar: 2024
Indelingen: Bed: Vrijstaand bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Achter-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 741 cm Totale lengte: 855 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 265 cm Sta-hoogte: 198 cm Gewicht: 1.721 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.500 kg Laadvermogen: 779 kg
Slapen: 2-persoonsbed: 190 x 150 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Grill
Koelkast
Ladekast
Oven
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Panorama dakluik Skylight
Tapijtloperset
Sanitair
45 Liter watertank
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Vaste wateraansluiting
Verwarming
Alde vloeistofverwarming
Alde warmwater CV installatie
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras Comfortschuim