Tabbert Rossini 2023

Eindelijk weg, de natuur beleven, andere landen ontdekken en nieuwe vrienden vinden. Wie tijdens de vakantie echter niet helemaal zijn thuisgevoel wil verliezen, vindt in de nieuwe Rossini een ideale reisgenoot.

Tabbert Booster 2023

De Booster is verkrijgbaar in drie perfect doordachte indelingen. Door de vele standaard opties is hij de meest complete en aantrekkelijke caravan in zijn prijsklasse.

Tabbert Da Vinci 2023

Spelen, wandelen, zwemmen, Bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils. Dat geldt ook voor de ruim uitgeruste Da Vinci serie, die met maar liefst vier gezinsvriendelijke indelingen verkrijgbaar is.

Tabbert Pep Pantiga 2023

Connected to life. De nieuwe Pep Pantiga is ideaal voor reizigers met een actieve levensstijl. De nieuwste serie in de Tabbert-generatie is flexibel, licht en luchtig, maar toch voorzien van alle benodigde luxe.

Tabbert Vivaldi 2023

Het leven is een belevenis. Wie kiest voor een Tabbert Vivaldi, vertaalt zijn eisen aan een modern thuis ook naar de vakantieplek.

Tabbert Puccini 2023

Zo dicht bij de zevende hemel was u nog nooit! Met zijn innovatieve interieurdesign is de Puccini de pionier van een nieuw gedefinieerde hogere “feelgood” klasse.

Tabbert Cellini 2023

De beste nog beter maken en een caravan bouwen die boven iedere vergelijking verheven is! Met deze visie is de nieuwe Cellini een meesterwerk en een mijlpaal binnen de caravanbouw geworden.

De persoonlijke woonomgeving van Tabbert Caravans 2023

‘Gaat een leven lang mee’. De belofte die Tabbert in 2023 doet en daarmee vasthoudt aan de kwaliteit die u van Tabbert gewend bent. Dit wil niet alleen zeggen een hoge kwaliteit materialen en solide vakmanschap, maar ook trendgericht design én de integratie van de meest moderne technologie. Altijd en overal staan de klant en zijn leefwereld centraal bij de ontwikkeling van Tabbert.

Modellen 2023

In 2023 heeft Tabbert weer een ruime keuze aan modellen en indelingen. De bekende Rossini, Da Vinci, Vivaldi, Puccini en Cellini geven u weer opnieuw het ultieme vakantiegevoel met een hoog comfort en echte luxe. Daarnaast biedt de Rossini Booster u een zeer complete caravan met veel handige en trendy opties tegen een interessante actieprijs.

In 2023 presenteert Tabbert ook nog een splinternieuw model, namelijk de Pep Pantiga. Deze caravan is ideaal voor reizigers met een actieve levensstijl. De caravan is zeer geschikt om mee rond te reizen door het dynamische ontwerp, maar toch voorzien van alle nodige luxe. Tover in de Pep Pantiga uw zithoek binnen enkele seconden om tot een comfortabel bed of draai in de Pep Pantiga 550 E de wastafel in een handomdraai weg, zodat u comfortabel kunt douchen.

De Pep Pantiga is verkrijgbaar in de indelingen 390 WD 2,3, 550 E 2,3 en 550 K 2,5. De laatste is een indeling met een stapelbed.  

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.