Tabbert Rossini 2020

Eindelijk weg, de natuur beleven, andere landen ontdekken en nieuwe vrienden vinden. Wie tijdens de vakantie echter niet helemaal zijn thuisgevoel wil verliezen, vindt in de nieuwe Rossini een ideale reisgenoot.

Tabbert Booster 2020

De Booster is verkrijgbaar in drie perfect doordachte indelingen. Door de vele standaard opties is hij de meest complete en aantrekkelijke caravan in zijn prijsklasse.

Tabbert Da Vinci Finest Edition 2020

De gewilde Da Vinci is er nu in de Finest edition uitvoering.
Elf modellen met verschillende uitvoeringen die zijn uitgerust met vele nuttige extra’s.

Tabbert Da Vinci 2020

Spelen, wandelen, zwemmen, Bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils. Dat geldt ook voor de ruim uitgeruste Da Vinci serie, die met maar liefst vier gezinsvriendelijke indelingen verkrijgbaar is.

Tabbert Vivaldi 2020

Het leven is een belevenis. Wie kiest voor een Tabbert Vivaldi, vertaalt zijn eisen aan een modern thuis ook naar de vakantieplek.

Tabbert Puccini 2020

Zo dicht bij de zevende hemel was u nog nooit! Met zijn innovatieve interieurdesign is de Puccini de pionier van een nieuw gedefinieerde hogere “feelgood” klasse.

Tabbert Cellini 2020

De beste nog beter maken en een caravan bouwen die boven iedere vergelijking verheven is! Met deze visie is de nieuwe Cellini een meesterwerk en een mijlpaal binnen de caravanbouw geworden.

De persoonlijke woonomgeving van Tabbert Caravans 2020

Het maakt niet uit met welke Tabbert u op reis gaat, Iedere Tabbert staat garant voor plezier in kamperen door een overvloed aan uitrusting, comfort en betrouwbaarheid. Uw toekomstige vakantiewoning is technisch en ambachtelijk van topklasse, zodat u zich tijdens uw vakantie rondom geborgen voelt.

Tabbert 2020 overtuigt met baanbrekende Innovaties en trendy design. 

Voor 2020 heeft Tabbert 5 modelseries ontwikkeld, waarvan 1 volledig nieuw; De Puccini. Tevens zijn er in twee modelseries aktie modellen ontwikkeld: De Tabbert Rossini Booster en de Tabbert Da Vinci Finest Edition

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.