Tabbert Rossini 2022

Eindelijk weg, de natuur beleven, andere landen ontdekken en nieuwe vrienden vinden. Wie tijdens de vakantie echter niet helemaal zijn thuisgevoel wil verliezen, vindt in de nieuwe Rossini een ideale reisgenoot.

Tabbert Booster 2022

De Booster is verkrijgbaar in drie perfect doordachte indelingen. Door de vele standaard opties is hij de meest complete en aantrekkelijke caravan in zijn prijsklasse.

Tabbert Da Vinci 2022

Spelen, wandelen, zwemmen, Bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils. Dat geldt ook voor de ruim uitgeruste Da Vinci serie, die met maar liefst vier gezinsvriendelijke indelingen verkrijgbaar is.

Tabbert Vivaldi 2022

Het leven is een belevenis. Wie kiest voor een Tabbert Vivaldi, vertaalt zijn eisen aan een modern thuis ook naar de vakantieplek.

Tabbert Puccini 2022

Zo dicht bij de zevende hemel was u nog nooit! Met zijn innovatieve interieurdesign is de Puccini de pionier van een nieuw gedefinieerde hogere “feelgood” klasse.

Tabbert Cellini 2022

De beste nog beter maken en een caravan bouwen die boven iedere vergelijking verheven is! Met deze visie is de nieuwe Cellini een meesterwerk en een mijlpaal binnen de caravanbouw geworden.

De persoonlijke woonomgeving van Tabbert Caravans 2022

Aan de start van een nieuw tijdperk ontmoeten design en productie elkaar. Het design van het exterieur wordt naar een hoger niveau getild door het moderne Elegance Flow Design. Alle puzzelstukjes vallen, samen met de beproefde TABBERT-deugden en stijlelementen, in elkaar. Meer automotive, meer opvallend en meer vloeiend zorgen ervoor dat de TABBERT ook optisch klaar is voor het nieuwe decennium.

De nieuwe TABBERT Da Vinci is uniek in zijn soort en laat u versteld staan met het interieurontwerp. Praktische details, innovatieve vormen en kleuren en een gegarandeerde feel-good sfeer voor elke reis. Alles wordt gecombineerd om het echte TABBERT gevoel te creëeren.

Ook de Booster weet dit jaar weer een alles-in-één pakket aan te bieden. De bestseller die alles heeft. In deze speciale uitvoering van de Rossini zit de beste en complete uitrusting tegen de laagste prijs. Nog meer tot rust komen dankzij het TABBERT comfortslaapsysteem, gezellige sfeerverlichting en tijd besparen dankzij het vulniveau. Dat en nog veel meer vindt u in deze compleet uitgevoerde Booster.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.