Tabbert Rossini 2022

Eindelijk weg, de natuur beleven, andere landen ontdekken en nieuwe vrienden vinden. Wie tijdens de vakantie echter niet helemaal zijn thuisgevoel wil verliezen, vindt in de nieuwe Rossini een ideale reisgenoot.

Tabbert Booster 2022

De Booster is verkrijgbaar in drie perfect doordachte indelingen. Door de vele standaard opties is hij de meest complete en aantrekkelijke caravan in zijn prijsklasse.

Tabbert Da Vinci 2022

Spelen, wandelen, zwemmen, Bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils. Dat geldt ook voor de ruim uitgeruste Da Vinci serie, die met maar liefst vier gezinsvriendelijke indelingen verkrijgbaar is.

Tabbert Vivaldi 2022

Het leven is een belevenis. Wie kiest voor een Tabbert Vivaldi, vertaalt zijn eisen aan een modern thuis ook naar de vakantieplek.

Tabbert Puccini 2022

Zo dicht bij de zevende hemel was u nog nooit! Met zijn innovatieve interieurdesign is de Puccini de pionier van een nieuw gedefinieerde hogere “feelgood” klasse.

Tabbert Cellini 2022

De beste nog beter maken en een caravan bouwen die boven iedere vergelijking verheven is! Met deze visie is de nieuwe Cellini een meesterwerk en een mijlpaal binnen de caravanbouw geworden.

De persoonlijke woonomgeving van Tabbert Caravans 2022

In 2022 gaat Tabbert voor meer flexibiliteit, meer veiligheid en meer comfort. De standaarduitrusting van de Tabbert caravans van dit seizoen beschikt weer over verschillende highlights. Hiermee denkt Tabbert opnieuw een stap vooruit en zijn de caravans standaard uitgerust met veel extra’s.
Het Silwy Ready pakket, dat in vrijwel alle Tabbert modellen van 2022 te vinden is, zorgt ervoor dat uw glas in werkelijk iedere positie goed blijft zitten. Zo voorkomt u kleine en grote ongelukjes en kunt u genieten van een mooie en schone caravan. Daarnaast heeft iedere Tabbert caravan in 2022 een effectief waterfiltersysteem, zodat er absoluut veilig drinkwater uit de kraan komt.
Tabbert brengt met het Tabbert gevoel een feel-good sfeer voor elke behoefte en elke reis met praktische details.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.