LMC Modellen 2018

LMC: Je overal thuis voelen.

Begeleid door eerste klas comfort en kwaliteit, ontspannen en zich rondom goed voelen, dat is LMC. Ontdek nieuwe landen en beleef op uw reizen telkens nieuwe culturen. Het mooiste daarvan is, dat u altijd uw thuis bij zich heeft. Stop waar u het mooi vindt en laat de routes en tijden geen rol meer spelen. LMC caravans zijn onder andere standaard uitgevoerd met LLT.  Wat hier de voordelen van zijn, leest u hier

LMC Logo

 


LMC StyleLMC Style

De Style is veel meer dan slechts een instapmodel. Met zijn overtuigende ruimteconcepten biedt deze serie de perfecte combinatie van stijl, comfort en praktische ideeën. Hier worden caravanfans tot herhalingsaankopen aangezet.

 

  


LMC VivoLMC Vivo

Zo flexibel kan kamperen zijn. Met z'n tweeën, met z'n vieren of met drie kinderen onderweg, De Vivo heeft genoeg ruimte. 

 

 

 


LMC MusicaLMC Musica

In de Musica combineren premium comfort en elegantie harmonisch met elkaar

 

 

 


LMC Passion aktiemodel-Aktiemodel- LMC Energy

Gebouwd op basis van de LMC Vivo heeft LMC caravan voor 2018 de speciale uitvoering "Energy" geintroduceerd. Naast de toch al rijk uitgeruste basisuitvoering van de LMC Vivo modellen, is bij  LMC Vivo Energy een extra rijke uitrusting standaard.

 

 


LMC MaestroLMC Maestro

Van uitstekende kwaliteit en met een prachtig frontdesign wordt de Maestro aan het verbaasde publiek gepresenteerd. 

 

 


LLT = Long Life Technologie, ontwikkeld voor duurzaamheid, veiligheid en weersbestendigheid.

Vocht-, en hagelschade behoren tot het grootste gevaar voor uw caravan. De gevolgen zijn vervelende, vaak kostbare reparaties en een verstoord vakantie plezier. Echter juist de duurzaamheid en zorgeloosheid zouden bij de keus van uw droom caravan of camper een belangrijke plaats moeten innemen. Om deze reden heeft LMC de Long Life Technologie ontwikkeld, die u vooral één ding biedt: een lang voertuigleven en een belangrijke bescherming, die u in een vergelijkbare vorm bij geen andere fabrikant kunt vinden – de 12 jaar opbouwwaterdichtheidsgarantie.

 

Download uw Lmc caravan prijslijst